Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@18:57:08 GMT

آموزش آنلاین زبان انگلیسی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۶۸۴۷

آموزش آنلاین زبان انگلیسی

 

تدریس زبان انگلیسی به بچه ها نیازمند دقت بسیاری است، فراموش نکنید که برای این گونه اموزش ها حتی خود اموزگارهم باید واجد مهارت و خلاقیت زیادی باشد زیرا فصل کودکی در حقیقت از حساس ترین فصول زندگی هر فرد است که سرمایه‌گذاری آموزشی در آن حیاتی به شمار می اید.

همان طور که می دانیم یاد گرفتن زبان دیگر جدا از زبان مادری هر فرد ، یک امتیاز به شمار می اید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امتیازی که در آینده هر فرد به ویژه کودکان نقش به پر رنگ و مهمی را خواهد داشت. اینکه شروع آموزش از چه سنی باید آغاز شود و آموزش زبان انگلیسی به چه روشی باشد سوالی است که پاسخش را در این مقاله خواهیم یافت. اگر از آن دسته از والدینی هستید که اشتیاق زیادی به یاد دادن زبان انگلیسی به کودکان خود دارید بدنیست بدانید که اشتیاق شما باعث مشتاق شدن کودکانتان به یادگیری زبان انگلیسی خواهد شد فقط باید این را بدانید که آموزش زبان به کودکان کمی سخت و چالش برانگیز و از حساسیت های ویژه خود برخوردار است.

یکی از مهم ترین خدمات وبسایت آموزشی خود اموززبان آموزش آیلتس میباشد برای دریافت جدیدترین آموزش های آیلتس میتوانید با واحد مشاوره و ثبت نام وبسایت خود اموز زبان در تماس باشید

 یادتان باشد که کودک خود را به لحاظ سطح توانایی در یادگیری زبان در مقام مقایسه با کودکان دیگر قرار ندهید چرا که هر فرد از جنبه توانایی هایی یادگیری شرایط منحصر به فرد خود را دارد به علاوه به لحاظ کیفیت مربی و امکانات آموزشی یا روش آموزش، میزان تمرین و تکرار، نقش والدین در فرایند یادگیری، شرایط افراد متفاوت است.

پس اصلا نگران این موضوع که کودکتان باید هر چه سریع تر قادر به صحبت کردن و حتی بیان جمله های ساده انگلیسی شود نباشید و صبور باشید تا بتوانید هم به کودکتان انگیزه بدهید و هم شاهد موفقیت روز افزون او در یادگیری زبان انگلیسی باشید. سعی کنید آموزش زبان را به کودکانتان به صورت مستمر و با یک برنامه مشخص پیش ببرید یادتان باشد که مدت زمان هر بار آموزش نباید طولانی و خسته کننده باشد پس هر جلسه را کوتاه و با خلاقیت هر چه تمام تر برگذار کنید برای مثال سعی کنید بازی یا کارتون مورد علاقه او را جوری تنظیم کنید که مثل یک پاداش و جایزه پس از یادگیری زبان باشد تا حال هوای فضای آموزشی را برای کودکتان عوض کند .

دانشمندان نقش حواس پنج گانه را در یادگیری بسیار مهم و بر جسته می دانند چرا که تاثیر بسیار زیادی در روند یادگیری و یادآوری مطالب دارد.

سن مناسب برای یادگیری زبان انگلیسی کودکان

در این بین سوال بسیار مهمی وجود دارد مبنی بر این که سن مناسب برای کودکان جهت یادگیری زبان انگلیسی چه سنی است ؟ دیدگاه های مختلفی در ارتباط با سن متناسب جهت آموزش زبان دوم دیده شده است . مثلا گروهی اعتقاد دارند که سن خوب یادگیری زبان انگلیسی ۳ تا ۴ سالگی را در بر می گیرد اما این دیدگاه توسط عده ای خاص نقض می شود چرا که انها معتقدند چنانچه شرایط محیطی برای یادگیری فراهم نشود احتمالا کودک قادر نخواهد بود به راحتی سطح زبان خود را در آینده ارتقا دهد. برخی کارشناسان سن مناسب برای یادگیری زبان را ۵ تا ۷ سالگی کودک می دانند. انها در واقع  یادگیری آگاهانه را در روند پیشرفت ضروری می شمارند. این گروه معتقدند کودکان در این سنین زبان مادری خود را خوب اموخته اند پس آمادگی بیشتری برای یادگیری یک زبان تازه خواهند داشت.

منتقدان این تئوری نیز اعتقاد دارند که با ورود به سن مدرسه کودکان امکان انجام تکالیف مدرسه و یادگیری زبان را ندارند و پس ممکن است تحت فشار قرارگیرند و از آموزش فراری شوند.

استراتژی های مناسب جهت آموزش زبان انگلیسی به کودکان

این امر که استراتژی های اتخاذ شده برای اموزش زبان به کودکان چگونه باید تنظیم شود از پراهمیت ترین دل مشغولی های والدین می باشد . یکی از استراتژی های دلنشین برای اموزش به بچه ها یادگیری با کمک گرفتن از بازی های دلخواه کودک شما است.

در واقع بازی های متنوع، دل نشین  و مفرحی  برای آموزش زبان به بچه ها وجود دارد این بازی های اموزشی در نهایت هایی که منجر به بهبود مهارت های خاص کودک مثل مهارت شنیداری  و گفتاری می شود. از جمله انها بازی با کارت یا اموزش از طریق شعر می باشد به علاوه بازی های که با هنر ترکیب می شوند یا اموزش با نقاشی و کاردستی همه و همه استراتژی های مناسبی برای اموزش به کودکان می باشد.

همچنین به عنوان روش دیگر اموزشی می توان به یادگیری در لحظه اشاره نمود که در ان شئ مورد علاقه کودک را به زبان انگلیسی به او آموزش می دهیم.

کلام آخر

 یادتان نرود که شما در حال آموزش زبان انگلیسی به کودکان هستید پس تشویق سهم به سزایی را در آموزش دارد و کودکانتان را نباید برای آموزش تحت فشار قرار دهید.

 از او بخواهید در کوتاهترین زمان مباحث آموزشی را به خوبی یادبگیرند اما هرگز نباید کودکانتان را به دلیل اشتباهات تنبیه و دعوا کنید چرا که باعث دلسردی و ترس از یادگیری زبان دوم می شود .

 در حقیقت یادگیری زبان به کودکانتان باید همراه با شوخی و خنده باشد اما در جریان آموزش و یادگیری کودکان یکسری فاکتورهای مهم و ضروری وجود دارد که رعایت آنها حائزاهمیت است از جمله :

به میزان مدت زمان هر دوره و، محتوا آموزشی متناسب با سن کودکتان ، ایجاد تنوع و خلاقیت در فرایند آموزش و در نظر داشتن توانایی جسمی و روحی فرزندتان با حجم و محتوای آموزشی مورد نظر خود.

یادتان باشد نیازی نیست در طول دوران آموزش همه اشتباهات کودکتان را سریعا اصلاح کنید بلکه می توانید گاهی فقط صورت صحیح آن را بیان کرده و سپس از آن بگذرید.

بهتر است با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی سعی کنید از به روز ترین روش ها و امکانات برای آموزش به کودکان استفاده کنید و آنها را با ابزار های مختلف آموزشی آشنا کنید همچنین او را برای انتخاب روش مورد نظر خود تحت فشار قرار ندهید .

همچنین بهتر است با توجه به مشغله های زندگی امروزه و درگیری والدین تنها به گزینه اموزش در خانه یا آموزش های مجازی از طریق سی دی های آموزشی و کلاس های آنلاین اکتفا نکنیم و کودک خود را در کنار هم سن های خود در چالش یادگیری زبان قراردهیم  .

برای ثبت نام در کلاس های آنلاین وبسایت خود آموززبان کافیست با شماره 09192133684 در تماس باشید .

منبع: فردا

کلیدواژه: آموزش آنلاین زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!

باواریایی‌ها فعلاً با اسطوره فوتبال فرانسه قصد مذاکره و برقراری ارتباط مستقیم ندارند، اما دلیل چیست؟

بایرن مونیخ به دو دلیل با زین الدین زیدان وارد مذاکره نمی‌شود.

به گزارش طرفداری به نقل از بیلد، ساعاتی پیش خبر رسید که رالف رانگنیک از هدایت بایرن مونیخ منصرف شده و قرار نیست جانشین توماس توخل روی نیمکت این تیم شود. رانگنیک به سبب آنچه که فشار کاری بالا عنوان شده، پیشنهاد بایرن مونیخ را رد کرده است. پس از اعلام جدایی توماس توخل، رانگنیک سومین چهره‌ای است که از هدایت بایرن صرف نظر می‌کند. نفر اول این لیست، ژابی آلونسو بود که تصمیم گرفت یک سال دیگر هم در بایر لورکوزن بماند و نفر دوم نیز کسی نبود جز سرمربی سابق مونیخی‌ها: یولیان ناگلزمان، کسی که تصمیم گرفت قراردادش با تیم ملی آلمان را تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ تمدید کند.

در راستای منتفی شدن حضور سه سرمربی مورد علاقه بایرن مونیخ، نشریه بیلد نگاهی به وضعیت دیگر گزینه‌هایی انداخته که در ماه‌های اخیر به اف‌سی بایرن مرتبط شده‌ و زمزمه‌هایی مبنی بر نشستن آن‌ها روی نیمکت باواریایی‌ها به گوش رسیده‌است. یکی از نام‌هایی که حوالی آلیانتس آرنا ردوبدل شده، زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه و سرمربی سابق رئال مادرید است، اما در حال حاضر بایرن به دو دلیل سراغ این مرد محبوب دنیای فوتبال نمی‌رود.

چرا بایرن مونیخ با زیدان مذاکره نمی‌کند؟

هنوز هیچ تماسی بین بایرن مونیخ و زین الدین زیدان ردوبدل نشده‌است، چرا که بایرن به توانایی‌های سرمربی فرانسوی در برقراری ارتباط با بازیکنان شک دارد. زیدان زبان آلمانی بلد نیست و به انگلیسی هم تسلط کافی ندارد. از طرفی، زیدان به عنوان سرمربی صاحب سبک و ایده‌پرداز و رهبری که از نظر تاکتیکی باعث پیشرفت و تحول تیم شود، شناخته نمی‌شود. این دو دلیل باعث شده فعلاً بایرن مونیخ قصدی برای مذاکره با سرمربی سابق رئال مادرید نداشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • (ویدیو) گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!