Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@11:45:25 GMT

مزایا و معایب فراگیری مجازی زبان دوم برای کودکان

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۱۸۱۱

مزایا و معایب فراگیری مجازی زبان دوم برای کودکان

به گزارش ایرنا در این یاد داشت آمده است: آموزش هیچ گاه بدون مشارکت خانواده‌ها موفق نخواهد بود. خانواده‌هایی که با برنامه‌ریزی در آموزش فرزند خود ایفای نقش می‌کنند، فرصت‌ها و امکانات و برنامه‌های بهتری را برای رشد و شکوفا سازی توان بالقوه فرزند خود ایفا کرده‌اند.

با توجه به اینکه زبان دوم یک سواد ارزشمند به شمار می‌آید اشخاصی که در این وادی سربلند بوده‌اند در خانوده‌هایی آگاه و موفق رشد کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوره‌ای که سیستم‌های الکترونیکی جایگزینی برای بسیاری از امور زندگی فردی شده است، زبان انگلیسی جزء جدا نشدنی آموزشی در عصر توسعه برای ارتباط  بین‌المللی افراد است. در طی چند دهه اخیر در ایران نام نویسی کودکان در دوره‌های آموزش زبان دوم رشد فزاینده‌ای داشته است. این رشد روز افزون نتیجه رشد فرهنگی، اجتماعی و گاهی اقتصادی خانواده‌ها است.  با وجود آثار مثبت این دوره‌ها در کشور ما هنوز خانواده‌هایی هستند که از ثمرات این دوره‌ها برخوردار نیستند و این فرصت را برای فرزندان خود به عنوان اولویت یادگیری نمی‌دانند.

شایع ترین دلایل عدم حضور ، میل و رغبت خانواده‌ها ، اتلاف وقت و شناخت یا عدم آشنایی والدین با زبان انگلیسی است. روش مجازی این مزیت را دارد که می‌توان با هزینه کمتر و صرفه جویی در وقت، دوره آموزشی مورد نظر را فارغ از مکان خاص تدریس ، آموزش دید.

در آموزش زبان انگلیسی به طور معمول از سوی والدین پرسش‌ها و ترس‌هایی وجود دارد: اینکه این زبان را چگونه به کودک آموزش دهیم؟ بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان مقطع دبستان چیست؟ آیا تحصیل همزمان در دو زبان باعث اختلال در یادگیری کودک نمی شود؟ و آیا کودک برای آموزش زبان انگلیسی به همکاری والدین نیاز دارد؟

با مشاهده اقوام مختلف در ایران می‌توان دریافت که اغلب کودکان به دو و گاهی سه زبان صحبت می‌کنند  در حالی که در گویش خود نیز دچار ضعف نیستند. بنابراین زبان انگلیسی نیز مانند زبان دوم کودکان اقوام ایرانی است و از این قاعده مستثنی نیست ولی این نکته دارای اهمیت بسیاری است که شیوه درست آموزش در کودکان یکی از دلایل انگیزه و اشتیاق در آنها برای ادامه آموزش خواهد بود.

در زمان حاضر باتوجه به شرایط ویژه دوران کرونا لاجرم سیستم آموزش به شیوه‌ای کاملاً غیر منتظره تغییر یافته و از فضای محیطی که مسلماً باعث هیجان و تفریح و درکنار آن آموزش فرزندان می‌شد به شیوه‌ای کاملاً مکانیزه و الکترونیکی درآمده است . این تغییر در سبک آموزش مزایا و معایبی به همراه داشته و در کودکان مقطع ابتدایی بیشتر مشهود بوده است.

بر اساس نظر سنجی انجام شده، خانواده‌ها در این دوران تمایل کمتری برای آموزش الکترونیکی به صورت مجازی برای فرزندان خود را داشته‌اند. براساس پرسشنامه مطرح شده در موسسات آموزش زبان  مشخص شد که گروه سنی ۴ تا ۶ سال برای نام نویسی ریزش بیشتری را داشته‌اند. علت آن است که درصد زیادی از والدین به زبان انگلیسی تسلط کمتری داشته‌اند. این مسئله باعث می‌شود کودک بدون همکاری والدین و تنها با یک اپلیکیشن آموزشی در بازه زمانی کوتاه  نتواند به خواسته‌های خانواده پاسخ مثبت دهد و سبب هدر رفتن وقت و هزینه  شده و در پایان با بی‌میلی نسبت به یادگیری زبان دوم اعتماد به نفس خود را حتی در سال‌های بعد نیز از دست بدهد.

براساس شواهد و مدارک مشخص شده معمولاً کودکانی که جسم پویا و فعالی دارند از یادگیری بهتری برخوردارند. این دسته از کودکان تحمل کمتری برای نشستن و تمرکز در این فضا را دارند و دائم به دنبال محرکی برای فرار هستند . از این رو یکی از مزیت‌های این سیستم ذخیره سازی فایل‌های آموزشی بوده که سبب می‌شود زبان آموز در طول روز و در زمان‌هایی که والدین تشخیص می‌دهند کودک تمرکز بیشتری برای یادگیری دارد، کلیپ های آموزشی خود را ببیند و نکات را بهتر در ذهن خود بسپارد که این مزیت در کلاس حضوری وجود نداشت.

کودک در فعل و انفعال است که آموزش می‌بیند. کم تحرکی از ویژگی‌های اجتناب ناپذیر زندگی مدرن است.فناوری های نوین باعث شده جنب و جوش از کودکان سلب شود. این سبک آموزش و عدم فعالیت فیزیکی در کودکان معایبی نیز به همراه داشته؛ کودکی که در یک فضای الکترونیکی ، آموزش را به صورت صد در صد مجازی فرا می‌گیرد، از مهارت‌های اجتماعی هیچ گونه بهره‌ای نمی‌برد، درکی از موارد آموزشی در بازه سنی خود را ندارد و واژه‌ها برای او ملموس نخواهد بود.

با توجه به مقطع تحصیلی، فشار درسی روی این کودکان بسیار بیشتر است و به تبع آن  زحمت بیشتری برای پدر و مادر به دنبال خواهد داشت. اما با مشاهده جوانانی که در دوره کودکی آموزش زبان دوم را داشته اند می‌توان نتیجه گرفت زبان دوم قدرت مغز کودک را تقویت می‌کند. این افراد دارای اعتماد به نفس بیشتری هستند چرا که می‌توانند با نیمی از جهان ارتباط کلامی برقرار کنند، مغز آنها دارای انعطاف بیشتر و قدرت تصمیم گیری بالاتری است و با توجه به ذهن فعال و محرکی که دارند می‌توانند بهتر مسائل و مشکلات را حل کنند.

برچسب‌ها بوشهر یاد گیری زبان خلیج فارس آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر خلیج فارس بوشهر خلیج فارس آموزش مجازی زبان انگلیسی خانواده ها آموزش زبان داشته اند زبان دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • (ویدیو) گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی
  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • زبان طنز نیشدار است
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!